Kyra Sundance: 101 način za več aktivnosti z vašim psom

29,50 

Ideje za zabavne aktivnosti s psom.

Availability: 4 na zalogi

,

Vam zmanjkuje idej za aktivnosti s psom? Naj vaš pes s pomočjo športnih iger, trikov, mentalnih izzivov, spretnosti, povezovalnih vaj postane superpes!

Vedno se je težko spraviti h gibanju in prekiniti ustaljene navade, vendar psi znajo poskrbeti, da se v dejavnostih, ki jih izvajamo z njimi, bolj zabavamo. FOTOGRAFIJE, KI JEMLJEJO DIH, in PREPROSTI OPISI vas bodo navdihnili za nove dogodivščine s svojim psom. Pri vsaki dejavnosti pa se pojavlja tudi razdelek »LOTITE SE«, v katerem se boste naučili tistih veščin, s katerimi vam bo zares uspelo!

Format: 17,8 × 22,9 cm, 208 strani, barvni tisk, broširana vezava, barvne fotografije.

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.
Teža0,1 kg
Shopping Cart
Košarica