-85%

Knjiga: Naredi sam za svojega psa

1,90 

Previous lowest price was 3,90 .

Prvi slovenski priročnik, ki vam pomaga, da sami izdelate opremo, priboljške, igrače in še kaj za svojega psa!

,

Prvi slovenski priročnik, ki vam pomaga, da sami izdelate opremo, priboljške, igrače in še kaj za svojega psa!

Knjiga Naredi sam za svojega psa je namenjena vsem pasjeljubcem z ustvarjalno žilico in tudi vsem tistim, ki je do danes še niso odkrili. Knjiga vsebuje 30 preprostih projektov, ki so namenjeni prav vsem, tudi tistim, ki se v ustvarjanju za pse še niste preizkusili. Med ustvarjanjem vas priročnik vodi z natančnimi navodili, fotografijami celotnih postopkov in uporabnimi nasveti.

Knjiga je razdeljena na pet poglavij: oprema, priboljški, nega, igrače in drugo. Pod vsakim poglavjem najdete več zabavnih in uporabnih projektov za pse in pasje lastnike. Med drugim boste v knjigi našli podrobna navodila za izdelavo pasje posteljice brez šivanja, okrasne ovratnice, mazila za zaščito šapic in smrčka, obešalnika za povodce, značke za na ovratnico, zobne paste za pse in več okusnih, zdravih in hitrih receptov za pasje priboljške.

Ta knjiga je prva izmed naših knjig, ki je tudi dobrodelna!

 

V knjigi preberite kako:

  • izdelati suhi šampon za pse,
  • pripraviti žepke za lažje doziranje tablet,
  • pripraviti pasje priboljške brez peke,
  • splesti igračo za vlečenje,
  • izdelati pasjo posteljico brez šivanja,
  • izdelati obešalnik za povodec in ovratnico,
  • pripravite priboljške za svež dah,
  • pripravite pasjo dišavo in mnogo več!

Izdelajte pasjo posteljico, specite okusne in zdrave pasje priboljške ali okrasite ovratnico svojega psa s pomočjo novega priročnika Naredi sam za svojega psa!

Mnenja o knjigi:

 

Pri nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna!

O avtorici

Nina Bartol je diplomirana psihologinja, ljubiteljica živali in lastnica dveh rešenčkov – Aske in Luxa. Je urednica spletne strani kuzek.si in vodja prvega pasjega festivala v Sloveniji, ki je v začetku septembra 2016 potekal v Mostecu.

V preteklem letu je napisala več člankov za spletno stran kuzek.si in revijo Kužek, za katero tudi redno pripravlja rubriko Naredi sam. Prav iz te rubrike se je rodila ideja za pripravo njene prve knjige. Pri ustvarjanju knjige Naredi sam za svojega psa je zato združila dve svoji veliki ljubezni – pse in ustvarjanje – in pripravila nekaj svojih najljubših projektov, ki se jih lahko loti prav vsak pasjeljubec.

Odkar se je pred leti na poti v Beograd prvič srečala z v nebo vpijočim problemom brezdomnih psov, zagovarja »Posvajaj, ne kupuj!« odnos do lastništva živali in se trudi po najboljših močeh pomagati društvom za zaščito in pomoč živalim tako v Sloveniji kot v tujini, zato si je zaželela, da se del denarja od prodaje knjige nameni pomoči potrebnim živalim.

Za naročilo pokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@kuzek.si

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Teža0,1 kg
Shopping Cart
Košarica