Kyra Sundance: 101 način za več aktivnosti z vašim psom

29,50 

Ideje za zabavne aktivnosti s psom.

Availability: 4 na zalogi

Vam zmanjkuje idej za aktivnosti s psom? Naj vaš pes s pomočjo športnih iger, trikov, mentalnih izzivov, spretnosti, povezovalnih vaj postane superpes!

Vedno se je težko spraviti h gibanju in prekiniti ustaljene navade, vendar psi znajo poskrbeti, da se v dejavnostih, ki jih izvajamo z njimi, bolj zabavamo. FOTOGRAFIJE, KI JEMLJEJO DIH, in PREPROSTI OPISI vas bodo navdihnili za nove dogodivščine s svojim psom. Pri vsaki dejavnosti pa se pojavlja tudi razdelek »LOTITE SE«, v katerem se boste naučili tistih veščin, s katerimi vam bo zares uspelo!

Format: 17,8 × 22,9 cm, 208 strani, barvni tisk, broširana vezava, barvne fotografije.

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.
Teža 0.1 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

Shopping Cart
Košarica
  • Košarica je prazna.