O nas

Vaše najljubše mesto za pasje in mačje vsebine.

Kuzek.si in Mucek.si sta prostora, kjer lahko hkrati najdete najbolj zanimive in profesionalne vsebine za pse ter mačke. Z več kot 10-letnimi izkušnjami z vsebinami za pse in mačke vam lahko zagotovimo dragocene, koristne in zanimive informacije ter dogodke iz sveta naših hišnih ljubljenčkov. Naša blagovna znamka ponuja ekskluzivna Kužkov klub in Muckov klub, ki svojim članom ponujata številne popuste, darila, svetovanje s strokovnjaki in veliko več.

Blagovna znamka “Kužek.si” je organizator največjega pasjega festivala v Sloveniji. Trgovina Kuzekmucek.si je prostor, kjer lahko najdete vse potrebne izdelke za vaše ljubljenčke.

Številke govorijo same zase!

0
Let Poslovanja
4799 +
Sledilcev
5/5
Z mojim “bestičem” vedno iščeva nove načine, kako se lahko skupaj zabavava. Knjiga V čem je trik nama je popestrila sprehode, saj pogosto uporabim kakšen nasvet, ki ga moj Monster z veseljem izpolni, saj se zaveda, da po triku vedno sledi nagrada.
Tamara Žižek

Strokovna vsebina

Vsak članek, knjiga ali e-knjiga je napisana na podlagi strokovnih ali znanstvenih spoznanj ali raziskav, da bi za vas pripravili vsebino, ki ji lahko zaupate.

Imamo vse za vas in vašega ljubljenčka!

Shopping Cart
Košarica