-0%

Michael W. Fox: Zdravilna masaža za pse

21,90 

Preizkušen masažni program za vašega kosmatinca.

Availability: 3 na zalogi

Knjiga “Masaža za pse” vam predstavlja preizkušen masažni program za vašega kosmatinca.

 

Zdravilna masažna terapija psihologa in veterinarja ddr. Michaela W. Foxa je v svetu priznana že več kot 30 let in je za naše pasje družabnike vsestransko koristna. Nauči se je lahko prav vsak lastnik/skrbnik psa, celo otrok. Masaža za pse ima nemalo pozitivnih učinkov na vašega kosmatinca.

To je preizkušen masažni program, s pomočjo katerega se lahko s svojim psom še bolj povežemo. Vsi postopki so natančno opisani in predstavljeni s slikovnim gradivom. Spoznamo tudi anatomijo pasjega telesa, celostno zdravstveno oskrbo in naravno zdravljenje psa. Knjiga je opremljena s številnimi nazornimi risbami in fotografijami, ki zelo olajšajo vadbo masažnih prijemov in postopkov.

Format: 123 × 182 mm, 184 strani, enobarvni tisk, broširana vezava, ilustracije (risbe, fotografije)

 

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

 

Vam je všeč knjiga “Zdravilna masaža za pse”? Morda bi vas zanimala tudi knjiga “Govorite po pasje?”

Teža 0,1 kg
Shopping Cart
Košarica