-75%

Prva pomoč za psa in nekatere bolezni pri psih Priročnik za lastnike in skrbnike psov +DARILO ZLOŽENKA ZA PRVO POMOČ

4,90 

Previous lowest price was 9,90 .

Aleksandra Domanjko Petrič:
Prva pomoč za psa in nekatere bolezni pri psih + DARILO
Priročnik za lastnike in skrbnike psov
Knjiga lastnikom in skrbnikom psov želi pomagati ob nesrečnih oz. bolezenskih dogodkih, ko se je treba hitro odzvati. Ponuja številne napotke za oskrbo poškodovanega oz. bolnega psa, kakor tudi preventivne ukrepe, da bi do nesreče oz. bolezni čim manjkrat prišlo. V knjigi sta predstavljeni tudi temeljna pasja anatomija in fiziologija. Lastnikom in skrbnikom psov pa bo prišel prav tudi seznam slovenskih veterinarskih klinik in ambulant + DARILO

Osnove prve pomoči za pse, ki bi jih moral poznati vsak skrbnik, v praktični strokovni zloženki

 

,

Aleksandra Domanjko Petrič:
Prva pomoč za psa in nekatere bolezni pri psih
Priročnik za lastnike in skrbnike psov
Knjiga lastnikom in skrbnikom psov želi pomagati ob nesrečnih oz. bolezenskih dogodkih, ko se je treba hitro odzvati. Ponuja številne napotke za oskrbo poškodovanega oz. bolnega psa, kakor tudi preventivne ukrepe, da bi do nesreče oz. bolezni čim manjkrat prišlo. V knjigi sta predstavljeni tudi temeljna pasja anatomija in fiziologija. Lastnikom in skrbnikom psov pa bo prišel prav tudi seznam slovenskih veterinarskih klinik in ambulant.
Format: 12 × 18 cm
Št. strani: 152 strani
Vezava: broširana vezava
V knjigi so poleg napotkov za oskrbo psov pri prvi pomoči tudi številne barvne ilustracije, ki nazorno dopolnjujejo vsebino. Poleg poškodb, zastrupitev in drugih stanj, nastalih zaradi nesrečnih okoliščin, avtorica na kratko predstavi tudi porod psice in lastnikovo pomoč ob tem dogodku. Pozornost je namenjena tudi cepljenju.

Knjiga Prva pomoč za psa in nekatere bolezni pri psih je prva slovenska knjiga prve pomoči za lastnike in skrbnike psov.

Shopping Cart
Košarica