OKUSNO IN PREMIUM

Za vse starosti, z različnimi okusi.

Koda za 20% popust: PREMIUM20

Vaš ljubljenček si zasluži kakovost...

... certificirano kakovost.

Izkoristite 20% popusta na
prvi nakup!

Koda za 20% popust: PREMIUM20

Mnjenja uporabnikov

Ta hrana mora biti odličnega okusa, saj moj malček teče po njej. ponavadi počaka, da poje hrano v skledi, in jo na koncu požene, toda v to se kar zakoplje. Iskal sem kakovostno hrano in odkar sem jo preklopil na to sem opazil, da se ne praska več. njen plašč je tako svilnat in mehak in všeč so mi sestavine v hrani. edina stvar, ki jo bom rekel, je, da te blagovne znamke ne boste našli v lokalnih trgovinah, zato poskrbite, da imate alternativo, če je ni na zalogi, in jo naročite, preden vas popolnoma ne bo več.
Jojo
5/5
Mojemu kužku je zelo všeč suha mini hrana za jagnjetine in borovnice. Z blagovno znamko bom nadaljevala, ko bo stara eno leto. Toliko se govori o brez žitaric, toda moj veterinar mi pravi, da opazujejo pse, da je prehrana brez žit vplivala na njihova srca. Zato sem vesel, da sem našel odlično hrano za pse.
Mila
5/5
Našemu malemu Jesseju je to všeč, kakovost, sestavine so varne in zdrave za našega malčka. Ena mu običajno zdrži 4 mesece. Torej, če narediš matematiko, res ni tako slabo, kot ljudje mislijo! Plačaš za to, kar DOBIŠ!!! Zato je vredno poskrbeti, da bodo vaši krzneni dojenčki dobro hranjeni.
Matjaž
5/5

Koda za 20% popust: PREMIUM20

Vas skrbi cena?

Tukaj sta dva razloga, zakaj ne bi smeli skrbeti za ceno:

1.

Cene so konkurenčne in ugodne, če ne verjamete, poglejte 🙂

2.

Kot smo že povedali ... imate 20% popust na prvo naročilo ali stalni 20% popust, če ste član KLUBA.

Kaj vam še preprečuje, da bi svojemu psu dali obrok, ki si ga zasluži?

Koda za 20% popust: PREMIUM20

Vse pravice pridržane © 2022 | Trgovina Kuzek Mucek

Košarica