Stanley Coren: Kaj vejo psi?

17,00 

Kako psi razmišljajo in doživljajo svet?

Availability: 1 na zalogi

,

Knjiga “Kaj vejo psi?” odgovarja na vprašanja o pasjem razmišljanju in doživljanju sveta.

 

Opis

 

Avtor se je v tej knjigi posvetil preučevanju vprašanja: “Pa kaj sploh vejo psi?” Poskušal je najti tudi odgovore še na druga pomembna vprašanja, npr.: “Kaj si psi mislijo sami o sebi? Kaj si mislijo o velikih dvonožcih, s katerimi si delijo življenje? Ali psi imajo življenjski nazor?”

Marsikaj vemo o tem, kako delujejo pasji možgani (zahvaljujoč predvsem in tudi raziskavam avtorja dr. Stanleya Corena). Vemo, npr. da so psi pametnejši od konjev, mačk, delfinov … Znano je tudi, da psi čustvujejo. Zagotovo občutijo veselje, strah in jezo itn. Vemo, da do neke mere razumejo človeško govorico. Vemo tudi, da čutijo psi do svojih človeških prijateljev večjo zvestobo kot do lastnih prepričanj – in da so nam morda bolj lojalni, kot si zaslužimo.

Format: 12 × 16,5 cm, 144 strani, enobravni tisk, trda vezava, ilustracije.

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

 

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

 

Vam je všeč knjiga “Kaj vejo psi?” Morda bi vas zanimala tudi “Pasja inteligenca”!

Teža0,1 kg
Shopping Cart
Košarica