Smrekovo mazilo za male živali

8,10 

30-dnevna najnižja cena: 8,10 

Zakaj smrekova smola?

Smrekova smola je “obliž narave” s številnimi blagodejnimi učinki na zdravje

Smrekovo mazilo za male živali

Pri nakupu nad 35 € je poštnina brezplačna!

 

Popolnoma naravno smrekovo mazilo za male živali vsebuje pravo smrekovo smolo v naravni mazilni osnovi, ekstra deviško olivno olje in čebelji vosek ter je dodatno obogateno z naravnim eteričnim oljem evkalipta in vitaminom E.

 

smrekovo-maziloZakaj smrekova smola?

Smrekova smola je “obliž narave” s številnimi blagodejnimi učinki na zdravje

Že pred stoletji so ljudje spoznali zdravilne učinke smole, saj so jo s pridom uporabljali v zdravilstvu za celjenje ran, gnojnih razjed, vnetij in drugih poškodb na koži. Stoletno modrost pa potrjujejo tudi najnovejše znanstvene raziskave, ki dokazujejo, da smrekova smola deluje tudi kotodličen antimikotik, kar pomeni, da uspešno zavira rast gliv, poleg tega pa s svojimi učinkovinami spodbuja regeneracijo tkiva ter tako dodatno pomaga pri zdravljenju!

Naravi prijazno: smolo za naše mazilo pridobivamo na sodoben, naravi prijazen način, ki poskrbi, da drevo ob tem ni poškodovano!

Nekoč so smolo nabirali tako, da so skozi lubje drevesa, vse do nežnih celic v notranjosti, naredili poševne zareze v obliki črke v. Iz zarez je pritekla smola, ki so jo zbirali v posodah, pritrjenih na drevo. Danes je pri nas tak način nabiranja na srečo prepovedan. Zavedati se moramo, da smola kroži skozi telo iglavcev in celi poškodbe, ki nastanejo na drevesu. Nikakor ne smemo narediti še dodatne škode, zato nabiramo smolo tam, kjer je spolzela navzdol po drevesu, ali pa jo vzamemo iz podrtega drevesa. Smole ne nabiramo na mestu poškodbe, saj tam smolo drevo potrebuje zase.

Naravna rastlinska olja, bogata z vitamini, ter smrekova smola vlažijo kožo in pospešujejo čas celjenja poškodb!

Enostavna in vsestranska uporaba

Smrekovo mazilo je 100% naravno in ni škodljivo za male živali, tudi če ga užijejo. Uporaba je nadvse enostavna: boleče mesto večkrat na dan namažemo z mazilom, po potrebi tudi povijemo.

Smrekovo mazilo se uporablja za preprečevanje in celjenje poškodb kože pri psih (ter drugih malih in velikih živalih). Zlasti uporabno je za nego tačk in smrčkov, ki so najbolj izpostavljeni predeli živalske kože.

100 % naravno, vsestransko smrekovo mazilo za male živali se uporablja za:za-smrcke-in-tacke

 1. nego suhega in razpokanega smrčka
 2. zaščito pred mrazom
 3. nego suhih ali razpokanih blazinic
 4. oskrbo opeklin in mehurjev na blazinicah tačk
 5. hitrejše celjenje poškodb in vnetij kože
 6. zdravljenje glivičnih okužb kože
 7. pri izpuščajih in razdraženi koži
 8. pri hiperketatozi
 9. lajšanje bolečin v mišicah in sklepih
 10. za celjenje brazgotin
 11. pri odrgninah, raztrganinah in vbodih od trnja
 12. pri pikih žuželk
 13. pri udarninah
 14. pri izrednih vremenskih razmerah, poleti in pozimi

Pri akutnih težavah za najboljše rezultate uporabljajte mazilo čim bolj pogosto (vsaj 2-3x dnevno). Za vzdrževanje splošnega zdravja kože in kožuha pa običajno zadostuje en nanos vsakih nekaj dni.

Kako hitro deluje?

Večina uporabnikov opazi razliko že po nekaj dneh uporabe. Nekateri celo poročajo o opazni spremembi vedenja njihovega psa po uporabi Smrekovega mazila za male živali. Ker je razdražen smrček ali poškodovana tačka zelo boleča, lahko lajšanje bolečin in pospešeno celjenje vpliva tudi na splošno boljše počutje in zadovoljstvo vašega psa!

Je kaj narobe, če pes poliže mazilo?

Smrekovo mazilo za male živali je 100% popolna naravna mešanica vlažilnih bogatih sestavin. Njegovi glavni sestavini sta ekstra deviško olivno olje in smrekova smola, zato je mazilo povsem nestrupeno tako za živali kot za ljudi.

Če ste mazilo dobro vtrli, bo mazilo delovalo, tudi če ga je pes večino že polizal. V teh primerih predlagamo, da mazilo nanašate bolj pogosto, še posebej ne pozabite dobro namazati pred spanjem, saj je takrat telo v fazi zdravljenja. Več kot je možnosti za mazilo da prodre globoko v kožo, boljši bodo rezultati. Ne pozabite, igrače in priboljški znajo dobro zamotiti kosmatinčka vsaj za tistih nekaj minut, da pozabi na mazilo. Tako bo imelo mazilo več možnosti, da opravi svoje delo!

Še več pozitivnih lastnosti …

Brez dišav: odločili smo se, da v izdelek ne vključimo umetnih dišav, kajti znano je da pasji ekstremno občutljivi vohalni čuti ne prenesejo močnih dišav, zato je vonj smrekovega mazila blag in naraven!

smrekovo-mazilo-naravno-slovensko-rocno-izdelano-ni-testirano-na-zivalih

Mnenja zadovoljnih uporabnikov:

V uredništvu spletne strani Kužek ne verjamemo v promocijo izdelkov, ki jih nismo sami preizkusili in v delovanje katerih ne verjamemo, zato je smrekovo mazilo preizkusila naša nekdanja odgovorna urednica, skupaj s svojim Zahodnovišavskim belim terierjem. Maja poroča:

11071093_10207069249238578_5899321714055785411_n“Že dalj časa iščem izdelek za nego blazinic, ki bo naraven in psu nenevaren, hkrati pa učinkovit in praktičen za uporabo. Všeč mi je, da se mazilo hitro vpije, da ni premastno, da deluje tudi, če ga pes poliže in predvsem, da ni nevarno (in ne povzroča prebavnih težav, če ga pes zaužije). Po nekaj tednih mazanja, kljub rednemu sprehajanju po razgretem asfaltu, je vidna bistvena razlika, blazinice niso več tako suhe in razpokane, kuža pa si tudi ne liže več toliko tačk. Všeč mi je, ker vidim, da se tudi pes bolje počuti in prav to je zame najpomembnejše.”

Za naročilo pokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@kuzek.si ali pa preprosto izpolnite obrazec za naročilo.

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Teža 0,1 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

Shopping Cart