-75%

Dobrodelni muckov rokovnik 2023

4,90 

Previous lowest price was 7,00 .

30-dnevna najnižja cena: 4,90 

V sklopu dobrodelnega projekta za pomoč društvu Rex in Mila je v obliki prednaročil izšel Muckov rokovnik za leto 2023, ki so ga skupaj z nami ustvarili naši sledilci.

PRELISTAJTE ROKOVNIK [/3d-flip-book]


 

V uredništvu revije Mucek smo izdali nov, moderen rokovnik, za leto 2023, ki je namenjen vsakemu skrbniku, ki mu je skrb za svojega ljubljenčka zelo pomembna, kot tudi planiranje svojih dni in beleženje svojih misli.

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat rokovnik dobrodelno noto. Od vsakega rokovnika bomo 1 € namenili društvu Rex in Mila

društvo Rex in Mila

Muckov rokovnik 2023 poleg običajnih tedenskih razporedov za načrtovanje vsakega dne v letu 2023 vsebuje tudi poseben prostor, namenjen načrtovanju obveznosti in dejavnosti s muckom.

 

 

 

Ta zares edinstveni rokovnik je nastal skupaj z bralci revije Mucek, saj ga bodo krasile čudovite fotografije muckov naših bralcev. Na uvodni strani vsakega meseca bo pet fotografij, ki najbolje poosebljajo tisti mesec, vsakega od dvanajstih mesecev pa bo krasila tudi ena izmed najlepših misli oziroma citatov o mačkah.

Rokovnik vam bo omogočil, da boste na tekočem z datumi in aktivnostmi, ki so pomembne tudi za vašo mačko.

Muckov rokovnik je edinstven zato, ker ni zgolj običajen tedenski načrtovalnik, ampak vsebuje tudi poseben prostor, namenjen spremljanju zdravstvenega in telesnega stanja mačka ter načrtovanju aktivnosti in obveznosti z mačko – nič več pozabljanja na redna letna cepljenja, tablete proti zajedavcem, zaščito proti klopom in bolham, nakup mačje hrane, mačje razstave, tekmovanja …

Naročila sprejemamo preko zgornjega obrazca, po telefonu 031 656 015 ter na urednistvo@mucek.si

Pri nakupu nad 35 € je poštnina brezplačna!

Rokovnik torej vsebuje:

  • Dvostranski tedenski razpored, z dovolj prostora za beležke pri posameznem dnevu in posebnim prostorom za pomembne zabeležke,
  • Letni koledar za leto 2023 z izpisom dela prostih dni in izidi revije Mucek v letu 2023,
  • Dnevnik zdravja in razvoja mačke za beleženje telesnega stanja po posameznih mesecih,
  • Poseben prostor za pomembne datume v vašem življenju (rojstni dnevi, redna cepljenja, obiski pri veterinarju, termini aplikacij zaščite proti zajedavcem, idr.),
  • Slikovite uvodne strani mesecev s simpatičnimi citati,
  • Prostor za ideje, zamisli, zapiske in opomnike ob koncu meseca,
  • Letni koledar za leto 2023,
  • Prisrčen dizajn, ki rokovnik naredi nekaj čisto posebnega.

In na kar smo najbolj ponosni – tudi Muckov rokovnik je nastal v sodelovanju z vami, našimi bralci.  

Poleg rokovnika imamo na voljo tudi Muckov koledar za leto 2023, ki ga lahko najdete TUKAJ. Tudi od vsakega prodanega koledarja gre društvu Rex in Mila.

 

Nakupni pogoji:

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih poškodb.

Rokovnik

Paket 2+1 koledar gratis, Rokovnik

Shopping Cart