-75%

Dobrodelni kužkov rokovnik 2023

4,90 

Previous lowest price was 7,00 .

30-dnevna najnižja cena: 4,90 

Prelistajte rokovnik:

V uredništvu revije Kužek smo, tako kot lansko leto, izdali nov, moderen rokovnik, za leto 2023. Ta je namenjen vsakemu skrbniku psa, ki mu je skrb za svojega ljubljenčka zelo pomembna, kot tudi planiranje svojih dnevov in beleženje svojih misli.

Reks in Mila

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto. Od vsakega rokovnika bomo 1 € namenili  društvu Reks in Mila, ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

 

Kužkov rokovnik 2023 poleg običajnih tedenskih razporedov za načrtovanje vsakega dne v letu 2023 vsebuje tudi poseben prostor, namenjen načrtovanju obveznosti in dejavnosti s psom.

Rokovnik vam bo omogočil, da boste na tekočem z datumi in aktivnostmi, ki so pomembne tudi za vašega kužka.

Kužkov rokovnik je edinstven zato, ker ni zgolj običajen tedenski načrtovalnik, ampak vsebuje tudi poseben prostor, namenjen spremljanju zdravstvenega in telesnega stanja psa ter načrtovanju aktivnosti in obveznosti s psom – nič več pozabljanja na redna letna cepljenja, tablete proti zajedavcem, zaščito proti klopom in bolham, nakup pasje hrane, pasje razstave, tekmovanja …

 

 

Naročila sprejemamo preko zgornjega obrazca, po telefonu 031 656 015 ter na urednistvo@kuzek.si

Pri nakupu nad 35 € je poštnina brezplačna!

Rokovnik torej vsebuje:

  • Dvostranski tedenski razpored, z dovolj prostora za beležke pri posameznem dnevu in posebnim prostorom za pomembne zabeležke,
  • Letni koledar za leto 2023 z izpisom dela prostih dni in izidi revije Kužek v letu 2023,
  • Dnevnik zdravja in razvoja psa za beleženje telesnega stanja po posameznih mesecih,
  • Poseben prostor za pomembne datume v vašem življenju (rojstni dnevi, redna cepljenja, obiski pri veterinarju, termini aplikacij zaščite proti zajedavcem, idr.),
  • Slikovite uvodne strani mesecev s simpatičnimi citati,
  • Prostor za ideje, zamisli, zapiske in opomnike ob koncu meseca,
  • Letni koledar za leto 2023,
  • Prisrčen dizajn, ki rokovnik naredi nekaj čisto posebnega.

In na kar smo najbolj ponosni – tudi Kužkov rokovnik je nastal v sodelovanju z vami, našimi bralci. Ne le, da ste prispevali čudovite fotografije, temveč tudi misli o psih. Tako lahko resnično rečemo, da ste planer oblikovali Kužkovi bralci.

Poleg rokovnika imamo na voljo tudi Kužkov koledar za leto 2023, ki ga lahko najdete TUKAJ. Tudi od vsakega prodanega koledarja gre 1 EUR društvu Reks in Mila.

 

Nakupni pogoji:

Vse cene že vsebujejo ddv. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Pri nakupu nad 35 je poštnina brezplačna.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Rokovnik

Paket 2+1 koledar gratis, Rokovnik

Shopping Cart