Dobrodelni Kužkov Koledar + DARILO ZA KUŽKA!

9,00 36,00 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaki: ,
, ,

V sklopu dobrodelnega projekta za pomoč izbranemu društvu je izšel Kužkov koledar za leto 2024, ki so ga skupaj z nami ustvarili naši sledilci.


Prednaročite novi Kužkov koledar za leto 2024 in si polepšajte prav vsak mesec prihajajočega leta ter hkrati polepšajte dneve brezdomnim in pomoči potrebnim živalim, v izbranem društvu. Koledar so tudi tokrat, že 10. leto zapored, pomagali oblikovati bralci, tako, da so nam poslali fotografije svojih kužkov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru. 

 

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto. Od vsakega koledarja bomo 1 € namenili  društvu za zaščito živali Novo Mesto, ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

Koledar gre v tisk v prvi polovici novembra, odposlan pa bo v drugi polovici.

Ob nakupu koledarja pa prejmete tudi DARILO za vašega Kužka.

 

Letos ponujamo tudi posebne pakete in ugodnosti ob nakupu, da lahko s koledarjem obdarite tudi svoje najdražje.

Ob nakupu dveh stenskih koledarjev vam podarimo en stenski koledar brezplačno. 

Ob nakupu treh stenskih koledarjev vam podarimo dva stenska koledarja brezplačno.

Ob nakupu štirih stenskih koledarjev vam podarimo brezplačno tri stenske koledarje brezplačno.

Pri nakupu nad 35 € je poštnina brezplačna!

Možnost paketa lahko izberete zgoraj, ob naročilu.

 

Koledar lahko naročite preko obrazca (za nakup se je potrebno prijaviti v sistem), po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

 

V kolikor bi si želeli nekaj kar bi vas podprlo pri vašem delu v letu 2024 ali vsakdanjem beleženju misli in opravil, potem vas vabimo, da si ogledate KUŽKOV ROKOVNIK 2024, ki ga najdete TUKAJ.

Od vsakega rokovnika prav tako namenimo 1 društvu za zaščito živali Novo Mesto.

 

Nakupni pogoji:

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Teža1 kg
Dimenzije1 × 1 × 1 cm
Koledar

Koledar, Paket 2 + 1 stenski koledar gratis, Paket 3 + 2 stenska koledarja gratis, Paket 4 + 2 stenska koledarja gratis in 1 rokovnik gratis, Paket 4 + 3 stenski koledarji gratis

Shopping Cart
Košarica