-8%

Brit Care Puppy jagnjetina in riž

4,99 55,90 

Previous lowest price was 4,99 .

30-dnevna najnižja cena: 4,99 

Poštnina nad 35 evrov brezplačna!

Brit Care Puppy All Breed Lamb & Rice je visoko kakovostna hrana, ki mladičkom, starejšim od 4 tednov, zagotavlja energijo za razvoj in rast.

Želite popust? Izberite eno izmed naročnin!

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Brit Care Puppy All Breed jagnjetina in riž ponuja hipoalergeno suho hrano za odraščajoče pse vseh pasem, ki je po svoji recepturi idealna za prehransko občutljive pse. Dolgotrajna uporaba določenih sestavin poveča pojavnost alergij na hrano. Te vključujejo vire ogljikovih hidratov, kot so pšenica, koruza in soja. Psi so tudi vse bolj alergični na različne vire živalskih beljakovin. Pri hrani Brit Care so ti tipični alergeni izključeni, kar razbremeni organizem vašega psa in zagotovi najboljšo možno prebavljivost. Visoka vsebnost jagnjetine z novozelandskih kmetij najboljše kakovosti je edini vir živalskih beljakovin (ena vrsta beljakovin) v tej hrani. Jagnjetina ima zelo močan okus in zelo nizek alergijski potencial. Riž velja za lahko in dobro prebavljivo živilo ter je edini vir ogljikovih hidratov v tej hrani!

Raven beljakovin, maščob in bistvenih hranil je idealno prilagojena potrebam psov med rastjo, za harmoničen in ustrezen razvoj okostja in mišic. Prebiotične snovi, kot sta FOS in MOS, zagotavljajo dragoceni inulin in spodbujajo zdravo prebavo, uravnoteženo črevesno floro in močan imunski sistem. Idealno uravnoteženo razmerje mineralov, kot so kalcij, fosfor, hondroitin in glukozamin, zagotavlja pravilen razvoj sklepov in sklepnega hrustanca. Vsebovano lososovo olje zagotavlja visoko vsebnost omega-3 maščobnih kislin, ki ne izboljšajo le zdravja kože in kožuha, temveč so pomembne tudi za delovanje možganov.

Lastnosti izdelka:

  • Hipoalergena suha hrana za odraščajoče pse vseh pasem od 4. tedna
  • Idealna za prehransko občutljive in alergične pse
  • Ena vrsta beljakovin – jagnjetina kot edini vir živalskih beljakovin: jagnjetina z novozelandskih kmetij z izključno naravno krmo, zelo nizkim alergijskim potencialom, močnim okusom in bogato vsebnostjo aminokislin
  • Riž kot edini vir ogljikovih hidratov: lahko prebavljiv in zdrav, receptura ne vsebuje pšenice, koruze ali soje
  • Zdrav razvoj okostja: zahvaljujoč idealnemu ravnovesju beljakovin, maščob in pomembnih hranil
  • Močan imunski sistem in zdrava prebava: prebiotiki, kot sta FOS in MOS, zagotavljajo dragoceni inulin, ki spodbuja dobre bakterije v črevesju in deluje proti širjenju patoloških bakterij, za uravnoteženo črevesno floro in močan imunski sistem
  • Spodbuja sklepe in strukturo kosti: uravnoteženo razmerje mineralov, kot sta kalcij in fosfor, ter hondroitina in glukozamina, prispeva k močnim kostem in zobam ter spodbuja tvorbo sklepnega hrustanca
  • Bogata z omega-3 maščobnimi kislinami: za dober razvoj možganske funkcije ter zdravo kožo in sijočo dlako
  • Samo surovine iz naravnih virov: brez sintetičnih snovi ali umetnih beljakovinskih nadomestkov

Hrana ne vsebuje žit in glutene.
Fruktooligosaharidi in inulin uravnavajo črevesno mikrofloro in krepijo imunski sistem.
Kalcij in fosfor pripomoreta k zdravim kostem, sklepom, hrustancu in zobem.
Visoka vsebnost maščobnih kislin omega-3 iz izgube pozitivno vpliva na razvoj možganskih funkcij.

SESTAVA: jagnječja mesna moka, riž, piščančja mast (konzervirano s tokoferoli), lososovo olje, naravne arome, pivski kvas, posušena jabolka, minerali, hidrolizirana rakova lupina (vir glukozamina 310 mg/kg), ekstrakt hrustanca (vir hondroitina 190 mg/kg). kg), manan-oligosaharidi (150 mg/kg), frukto-oligosaharidi (100 mg/kg), ekstrakt Yucca Schidigere (80 mg/kg).

ANALITSKA SESTAVA: beljakovine 32,00 %, maščobe 18,00 %, vlaga 10,00 %, pepel 7,80 %, vlaknine 2,50 %, kalcij 1,80 %, fosfor 1,2 %.

NAVODILA ZA HRANJENJE: Ponudite suhe ali rahlo namočene brikete. Poskrbite, da bo imel vaš pes vedno na voljo dovolj čiste vode za pitje. Potrebna dnevna količina hrane za vašega psa je odvisna od velikosti, starosti, aktivnosti in okolja. Priporočeno dnevno količino hrane boste našli v tabeli na embalaži. Psa privajajte na Brit hrano in postopoma (vsaj 5 dni). Da bi vaš pes ostal v želeni kondiciji, poskrbite, da bo imel dovolj gibanja in da ne bo preveč hranjen.

Teža 12 kg
Teža

, ,

Shopping Cart